ELS

ELS

 Els zegt :

Ik ben zeker niet het sportieve type, nooit geweest… Beweging beperkte zich tot gaan dansen op vrijdag-en zaterdagavond.  Ik had geen probleem met mijn gewicht en kon eigenlijk eten wat ik wou, dus waarom zou ik me afbeulen in een gymzaal?

Een jaar of 3 geleden – ondertussen de 35 voorbij – ben ik voor het eerst “uit mijn luie zetel” gekomen; ik ging lopen en deed aan crossfit. Goed voor mijn conditie, maar het gewenste strakke, gespierde lijf kreeg ik er niet van.

Ik had richting nodig, zowel qua voeding als qua sport en Axelle heeft mij die gegeven : een eetschema  -waar verbazend veel op stond- en oefeningen waar ik nog nooit van had gehoord.

Axelle loodste mij door alles heen en nam ook de tijd om uit te leggen welke oefening voor welke spiergroep bedoeld zijn en corrigeerde mijn houding waar nodig. Naarmate ik het hoe en waarom beter begreep, werd trainen steeds leuker.

Ik voel me sterker, loop meer rechtop en kook terug graag en gezond. Ik ben super tevreden dat ik deze stap heb gezet en extra gemotiveerd om verder te gaan.

Dank je, Axelle, om je kennis te delen, voor de aanmoedigende woorden en vooral om me uit mijn comfortzone te halen ! 

 

Levensstijl:

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 4 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
 

 Mijn verhaal : 

Els , een gedreven jonge advocate van 39 jaar. Els had een wens om de juiste vormen op de juiste plaatsen te krijgen. Ik beloofde haar die resultaten mits haar eigen harde werk en vertrouwen in mijn kennis. Afvallen is makkelijk maar spier opbouwen is een ander verhaal! Zie nu 24 weken later naar dit prachtige resultaat. Proficiat Els! 

Back to blog

Leave a comment