VERTEL JOUW VERHAAL

VERTEL JOUW VERHAAL

 

Hoe was jouw ervaring om met mij te werken?

Back to blog

33 comments

Ik ben een 2-tal jaar geleden ‘toevallig’ op Axelle haar instagram pagina gekomen. Door haar instagram pagina ben ik in contact gekomen met haar youtube kanaal. Na enkele filmpjes van haar te bekijken vond ik haar al een heel indrukwekkende vrouw.
In December 2022 voelde ik een enorme drang om een lightcoaching bij haar te boeken, een gevoel dat ik buiten de fascinatie over haar van de laatste 2 jaar nog niet had gehad.

Toen ik de lightcoaching in December boekte voelde ik me heel down, moe, opgebrand, verdrietig en vooral depressief. Ik kon me de laatste weken daardoor ook alleen maar in het zwart kleden.
Ik had gedacht dat dit voornamelijk kwam door die job die ik uitvoer of je kent dat wel, de winterperiode wanneer alles grauw en grijs is maar dit voelde veel dieper en ‘donkerder’ aan, een gevoel dat ik nog nooit had gehad.

De dag van mijn afspraak was eindelijk daar, toch wel met enkele verwachtingen, omdat ik al zo veel over haar had opgezocht en gezien.
We beginnen aan de sessie en ik kon al snel aan de kaarten zien dat ze precies aanvoelde hoe ik me voelde, donkere en diepe kaarten lagen op tafel.
Dan kwamen we bij de oorzaak van dit gevoel want ik kon nog steeds niet de vinger er op leggen ‘waarom’ ik me zo slecht voelde.
We gingen enige tijd de grote lijnen in mijn leven af, zijnde mijn job, mijn familie, kindertijd,.. maar over de kern van de zaak was het even zoeken. Tot Axelle binnen kreeg dat ik een tweelingzus zou hebben, die ik in dit leven niet heb dus wat wees op mijn vorig leven.

Ze vertelde me dat ik in mijn vorig leven een tweelingszus heb gehad en dat wij heel close waren. Die tweelingzus is op de leeftijd die ik nu heb verongelukt waardoor mijn ziel dat moment nu terug herbeleefd en in rouw is. Toen Axelle dit vertelde kon ik alleen maar huilen, ik heb haar een paar keer gezegd dat ik geen idee heb waarom ik huilde maar ik kon niet meer stoppen.
De donkere emoties die ik de laatste weken ervaarde werden plots allemaal heel duidelijk ‘waarom’. Vermits ik ze donker aanvoelde wou zeggen dat zij niet naar het licht is kunnen gaan en hier al die jaren al vast zit en dus is vervormd. Op een dag kwam ik mijn kamer binnen en zag ik een persoon staan in een hoek met heel donkere energie rond. Ik was bang, heel bang want zo iets had ik nog nooit meegemaakt. Axelle vertelde me dat dat mijn tweelingzus was die schreeuwde om mijn aandacht, in mijn kindertijd heeft ze me ook eens bezocht zei ze wat me tot een diepe huilbui bracht. Gevoelens die niet te beschrijven en te verklaren vallen. Het laatste jaar kwam ze me vaak bezoeken.
Mijn tweelingzus haar ziel begon mijn ziel over te nemen waardoor ik niet mezelf kon zijn. Axelle vertelde dat ze haar en mijn ziel tijdens de healing ging loskoppelen. Op dat moment voelde ik die donkere energie die ik in mijn kamer aanvoelde weer opkomen, wat Axelle ook aanvoelde. Ik voelde dat mijn tweelingzus in paniek was, maar voornamelijk een intens verdriet want ze voelde dat ik van haar ging ontnomen worden.
Ik moest me op de mat leggen met een blinddoek over mijn ogen. Ik was bang want die donkere energie liet me niet met rust. Ik moest mijn tweelingzus helpen oversteken naar het licht. Dit moment duurde even want ik moest contact met haar maken, wat voor mij heel eng maar tegelijk ook heel pijnlijk aanvoelde. Ze begon mee te werken en Axelle vroeg om haar tot bij haar te brengen. Ik zag Axelle mee in de kamer staan als een enorm fel wit licht, een beeld dat ik nooit ga vergeten. Toen het moment van loslaten tussen mijn tweelingzus en ik daar was en ik haar had helpen oversteken naar het licht voelde ik pijn, een intens verdriet. Ik heb toen gehuild zoals ik nog nooit heb gehuild, dit kwam vanuit het diepste punt van mijn ziel. Eens ze vertrokken was naar het licht sprong mijn borstkast/hart precies open, een hemels verlichtend gevoel waar ik nu nog van na geniet. Alle zware energie, angsten, gedachten, verdriet was plots allemaal verdwenen. Ik voelde haar energie nog bij mij maar op een totaal andere manier, liefdevol. Een moment waar ik haar band met mij in ons vorig leven heel hard voelde, dat was een prachtig moment.
Het mooie van al was dat Axelle en ik alles op dezelfde moment voelden en zagen, heel zot.
Mijn tweelingzus heeft op dat moment er ook voor gekozen om in mijn team plaats te nemen, te waken over mij tot ze ziet dat het goed met mij gaat.
Na de healing ging ik terug aan tafel zitten met Axelle. De energie in de ruimte was compleet anders. Voor de sessie begon had Axelle de kaart van ‘vredespijp’ getrokken die op het einde van de sessie zo toepasselijk was. Ik voelde vrede in mezelf, ik voelde eindelijk wie ik echt ben.

Zoals ik in het begin van mijn verhaal vertelde dat ik veel verwachtingen had van deze sessie is een understatement.
Door Axelle haar filmpjes had ik al gehoord dat zo’n dingen bestaan maar om dit nu zelf mee te maken.. dit had ik nooit verwacht.

De sessie was zo intens, zo mooi..
Ik ga dit voor de rest van mijn leven mee dragen en ik ben ontzettend dankbaar voor jou Axelle, het fascinderend gevoel is nu x100 versterkt.. ik ben er nog altijd van aan het bekomen ✨

Bedankt 💛

Laura

Een vriendin van mij had mij verteld over haar ervaring met een lightcoaching bij Axelle. Ik was al langer op pas om mezelf te ‘verbeteren’, zachter te leven. Dat is alleen niet zo makkelijk te doen zonder steun of richting en daar heeft zij fantastisch bij geholpen.
Ik ben nu 5 dagen geleden bij lieve Axelle geweest en ik merkte onmiddellijk een andere ik. Meer leven vanuit vertrouwen omdat zij mij dat vertrouwen had geschonken, dankzij die nieuwe inzichten en wijsheden over mijn pad.
Enorm hard bedankt, Axelle ✨
Jij gaf mij licht en verlichting in mijn donkere en serieuze wereld 🪐🌞

Oushy

Axelle,
Mijn lichtpuntje toen ik het hard nodig had.

Ik contacteerde Axelle omdat ik het allemaal even kwijt was.
Het pad, mijn pad, wat doe ik hier?
Klopt het allemaal, is het dit?
Dus vroeg ik Axelle me dat juiste duwtje te geven.

Ik was al met spirituele zaken bezig maar ik was afgeschrikt door donkere dromen, die we ook uitgeklaard hebben.

Bij het thuis komen heb ik notities gemaakt over “de belangerijkste” zaken waar ik zeker op ging letten vanaf de lightcoaching.
Dus ik begon met vragen te stellen aan men spirit team omdat ik toch nieuwschierig was wie dat was…

De dag nadien kwam er een kraai op mijn hoofd zitten. Nog niet direct gedacht aan mijn vraag die ik gesteld had. Maar zoveel mooie reacties gekregen en zelf wat opgezocht en dat bevestigde wel veel. De dag nadien was ie er weer en had ik geen bang meer.. voor my ging heel het gebeuren om mijn angst. & het zinnetje de duivel bestaat maar je mag gerust weten dat hy daarom niet kwaad doet.. blijft ronddwalen in mijn hoofd. Het zijn allemaal boodschappen, allemaal laagjes die pellen. Ik ben Axelle hier voor enorm dankbaar ook dat ze nadien vraagt hoe je je voelt..

Een mens naar myn hart, een mens dat zeker nog terug komt op mijn pad🥰

Julie

Je kent dat wel. Zo eens scrollen op Instagram, op een profiel terechtkomen en beslissen om op de ‘ik volg’-knop te drukken. Want ja, die persoon ziet er mega tof uit en ik kan daar nog veel van leren. Het is exact wat er gebeurde toen ik Axelle haar profiel op Instagram tegenkwam drie jaar geleden. Al jaren nam ik mij voor om een Light coaching te doen bij haar. Maar pas onlangs voelde ik mij er echt klaar voor en boekte ik een sessie. En wat voor een sessie was me dat. Ik kwam binnen en ik voelde onmiddellijk aan dat dit een juiste beslissing was. Ze stelde mij op mijn gemak, maakte een theetje voor ons beide en haalde mijn birth chart naar boven. Zonder 5 zinnen tegen elkaar te hebben gezegd, legde zij mij beetje bij beetje op basis van die chart uit wie ik was. Alles was spot on. Meer nog: het was concreet en verhelderend. Axelle vertelt je een mooie mix van het positieve en het negatieve. Van wat er is en van wat er nog kan komen. Ze steekt niets onder stoelen of banken. Bij de kaartlegging was het niet anders. Ze geeft je context, helpt je om dingen van jezelf te begrijpen en geeft je tijd om alles in je op te nemen. Ik kwam voor wat guidance, om te ontdekken welke richting ik uit moest. Want ik liep wat verloren en wist niet meer goed hoe of wat. In de plaats kwam ik te weten dat ik mijn eigen richting mag en kan uitgaan. Dat ik niet bang hoef te zijn en mijzelf toestemming mag geven om te leven, en moet stoppen om geleefd te worden. Een geruststelling en toestemming die ik hard nodig had.
De fysieke heling op het einde maakte het gewoon af. Ze laat je spirit opnieuw thuiskomen en helpt je van alle blokkades af. Verlichting. Dat is wat je voelt als je na die sessie probeert recht te staan.
Dankje Axelle! Voor je sprankelende energie, je liefdevolle, efficiënte en directe aanpak, om jezelf te zijn, om mij te laten uitrazen over die ene jongen, om te tonen dat het ook anders kan en dit fantastische werk te doen.
Kortom, wil je een sessie boeken bij Axelle? Doen! Je gaat er absoluut geen spijt van hebben.

Glynis

Ik heb Axelle via Instagram leren kennen en na haar daar een aantal weken te volgen, voelde dat ik bij haar wou langsgaan.

Bij het binnenkomen in haar praktijkruimte, stelde ze me meteen op mijn gemak door haar warmte, kracht en openheid.

We zijn gestart met een ‘birth chart reading’ die me al meteen de nodige inzichten gaf, zowel op astrologisch als spiritueel vlak.
Deze lijn werd doorgetrokken tijdens de aansluitende kaartlegging waarbij ik een boost kreeg van vertrouwen waar m’n zielspad ligt en ook in de blokkades die nog aanwezig waren. De afsluitende energetische healing was heel krachtig. Ik voelde het doorheen m’n lichaam. Bij bepaalde zones in mijn lichaam waarop Axelle ‘gewerkt’ heeft, omarmde me een gevoel van ‘loslaten’. Eerst werkte m’n lichaam instinctief even tegen, ook emotioneel, maar de ontlading was groot toen ik mezelf eindelijk vrij kon laten in die bepaalde zones. Het was heel mooi om te ervaren.

De weken erna marineerde alles gestaag na in m’n bewustzijn en heb ik ook bepaalde levensknopen doorgehakt. Een nieuwe start is er… Dank je wel lieve Axelle <3!

Kimberley

Leave a comment