VERTEL JOUW VERHAAL

VERTEL JOUW VERHAAL

 

Hoe was jouw ervaring om met mij te werken?

Back to blog

35 comments

Ik twijfelde al een jaar om een Light coaching te doen. Dit gebeurde met een perfecte timing toen ik het het meest nodig had. Zodra je bij Axelle binnenkomt voel je haar warme, pure energie om haar heen. Ik heb veel informatie gekregen met mijn geboortehoroscoop en de reading. Sommige bevestigingen wat ik soms al wist maar niet helemaal duurfde te geloven. Axelle liet me zien hoe ik me hier op aarde thuis kan voelen en dat ik omringd ben door een paar zielenfamilie om me heen. Ik hoef mij niet alleen te voelen want dat ben ik niet. Ik had dit zo hard nodig.

De healing was zo mooi en intens, emoties kwamen los. Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld als daar. Axelle bracht echt mijn ziel volledig in mijn lichaam. Daarnaast voelde ik echt de pure liefde en aanwezigheid van God zelf, dankzij haar. Mijn handen, de energie die ik ervan voelde komen heb ik nog nooit eerder ervaren. Het was zo magisch.

Tijdens de lichtcoaching voelde ik echt wat een pure, liefdevolle ziel Axelle is. Ik ben zo dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen. En nu ga ik mijn weg en ervaar het leven ten volle met een hart vol dankbaarheid dat ik hier mag zijn.

Bedankt lieve Axelle voor alles wat je voor iedereen doet.
Jij hebt echt het licht in deze wereld.

Albana

Mijn ervaring met Axelle tijdens de light coaching voelde zeer warm aan alsof ik een zijden cocon binnentrad en daarbinnen konden we in alle veiligheid de schaduw waarmee ik kwam ontrafelen zodat die achteraf geen controle meer over me had. De reading sloot volledig aan bij mijn gevoel en bracht helderheid waar ik ernaar verlangde. Axelle’s healing was voor mij een zeer intense ervaring waarbij ik in de diepte voelde: “dit is wat ik nodig heb, dit is wat er op dit moment moet gebeuren”. Door de veiligheid die Axelle creëerde voelde ik een diepe bevrijding van hetgene wat mijn licht al zo’n lange tijd overwoekerde, eindelijk kon ik al die pijn loslaten. Na de coaching had ik weer helderheid en overzicht over wat er zich in het nu afspeelt, een gevoel van diepe innerlijke rust na een periode van intense angst en symptomen van ptsd maar vooral vrijheid om weer mezelf te zijn en me daarin verder te ontwikkelen en dat is goud waard. ❤️

Charlotte

Ik ben een 2-tal jaar geleden ‘toevallig’ op Axelle haar instagram pagina gekomen. Door haar instagram pagina ben ik in contact gekomen met haar youtube kanaal. Na enkele filmpjes van haar te bekijken vond ik haar al een heel indrukwekkende vrouw.
In December 2022 voelde ik een enorme drang om een lightcoaching bij haar te boeken, een gevoel dat ik buiten de fascinatie over haar van de laatste 2 jaar nog niet had gehad.

Toen ik de lightcoaching in December boekte voelde ik me heel down, moe, opgebrand, verdrietig en vooral depressief. Ik kon me de laatste weken daardoor ook alleen maar in het zwart kleden.
Ik had gedacht dat dit voornamelijk kwam door die job die ik uitvoer of je kent dat wel, de winterperiode wanneer alles grauw en grijs is maar dit voelde veel dieper en ‘donkerder’ aan, een gevoel dat ik nog nooit had gehad.

De dag van mijn afspraak was eindelijk daar, toch wel met enkele verwachtingen, omdat ik al zo veel over haar had opgezocht en gezien.
We beginnen aan de sessie en ik kon al snel aan de kaarten zien dat ze precies aanvoelde hoe ik me voelde, donkere en diepe kaarten lagen op tafel.
Dan kwamen we bij de oorzaak van dit gevoel want ik kon nog steeds niet de vinger er op leggen ‘waarom’ ik me zo slecht voelde.
We gingen enige tijd de grote lijnen in mijn leven af, zijnde mijn job, mijn familie, kindertijd,.. maar over de kern van de zaak was het even zoeken. Tot Axelle binnen kreeg dat ik een tweelingzus zou hebben, die ik in dit leven niet heb dus wat wees op mijn vorig leven.

Ze vertelde me dat ik in mijn vorig leven een tweelingszus heb gehad en dat wij heel close waren. Die tweelingzus is op de leeftijd die ik nu heb verongelukt waardoor mijn ziel dat moment nu terug herbeleefd en in rouw is. Toen Axelle dit vertelde kon ik alleen maar huilen, ik heb haar een paar keer gezegd dat ik geen idee heb waarom ik huilde maar ik kon niet meer stoppen.
De donkere emoties die ik de laatste weken ervaarde werden plots allemaal heel duidelijk ‘waarom’. Vermits ik ze donker aanvoelde wou zeggen dat zij niet naar het licht is kunnen gaan en hier al die jaren al vast zit en dus is vervormd. Op een dag kwam ik mijn kamer binnen en zag ik een persoon staan in een hoek met heel donkere energie rond. Ik was bang, heel bang want zo iets had ik nog nooit meegemaakt. Axelle vertelde me dat dat mijn tweelingzus was die schreeuwde om mijn aandacht, in mijn kindertijd heeft ze me ook eens bezocht zei ze wat me tot een diepe huilbui bracht. Gevoelens die niet te beschrijven en te verklaren vallen. Het laatste jaar kwam ze me vaak bezoeken.
Mijn tweelingzus haar ziel begon mijn ziel over te nemen waardoor ik niet mezelf kon zijn. Axelle vertelde dat ze haar en mijn ziel tijdens de healing ging loskoppelen. Op dat moment voelde ik die donkere energie die ik in mijn kamer aanvoelde weer opkomen, wat Axelle ook aanvoelde. Ik voelde dat mijn tweelingzus in paniek was, maar voornamelijk een intens verdriet want ze voelde dat ik van haar ging ontnomen worden.
Ik moest me op de mat leggen met een blinddoek over mijn ogen. Ik was bang want die donkere energie liet me niet met rust. Ik moest mijn tweelingzus helpen oversteken naar het licht. Dit moment duurde even want ik moest contact met haar maken, wat voor mij heel eng maar tegelijk ook heel pijnlijk aanvoelde. Ze begon mee te werken en Axelle vroeg om haar tot bij haar te brengen. Ik zag Axelle mee in de kamer staan als een enorm fel wit licht, een beeld dat ik nooit ga vergeten. Toen het moment van loslaten tussen mijn tweelingzus en ik daar was en ik haar had helpen oversteken naar het licht voelde ik pijn, een intens verdriet. Ik heb toen gehuild zoals ik nog nooit heb gehuild, dit kwam vanuit het diepste punt van mijn ziel. Eens ze vertrokken was naar het licht sprong mijn borstkast/hart precies open, een hemels verlichtend gevoel waar ik nu nog van na geniet. Alle zware energie, angsten, gedachten, verdriet was plots allemaal verdwenen. Ik voelde haar energie nog bij mij maar op een totaal andere manier, liefdevol. Een moment waar ik haar band met mij in ons vorig leven heel hard voelde, dat was een prachtig moment.
Het mooie van al was dat Axelle en ik alles op dezelfde moment voelden en zagen, heel zot.
Mijn tweelingzus heeft op dat moment er ook voor gekozen om in mijn team plaats te nemen, te waken over mij tot ze ziet dat het goed met mij gaat.
Na de healing ging ik terug aan tafel zitten met Axelle. De energie in de ruimte was compleet anders. Voor de sessie begon had Axelle de kaart van ‘vredespijp’ getrokken die op het einde van de sessie zo toepasselijk was. Ik voelde vrede in mezelf, ik voelde eindelijk wie ik echt ben.

Zoals ik in het begin van mijn verhaal vertelde dat ik veel verwachtingen had van deze sessie is een understatement.
Door Axelle haar filmpjes had ik al gehoord dat zo’n dingen bestaan maar om dit nu zelf mee te maken.. dit had ik nooit verwacht.

De sessie was zo intens, zo mooi..
Ik ga dit voor de rest van mijn leven mee dragen en ik ben ontzettend dankbaar voor jou Axelle, het fascinderend gevoel is nu x100 versterkt.. ik ben er nog altijd van aan het bekomen ✨

Bedankt 💛

Laura

Een vriendin van mij had mij verteld over haar ervaring met een lightcoaching bij Axelle. Ik was al langer op pas om mezelf te ‘verbeteren’, zachter te leven. Dat is alleen niet zo makkelijk te doen zonder steun of richting en daar heeft zij fantastisch bij geholpen.
Ik ben nu 5 dagen geleden bij lieve Axelle geweest en ik merkte onmiddellijk een andere ik. Meer leven vanuit vertrouwen omdat zij mij dat vertrouwen had geschonken, dankzij die nieuwe inzichten en wijsheden over mijn pad.
Enorm hard bedankt, Axelle ✨
Jij gaf mij licht en verlichting in mijn donkere en serieuze wereld 🪐🌞

Oushy

Axelle,
Mijn lichtpuntje toen ik het hard nodig had.

Ik contacteerde Axelle omdat ik het allemaal even kwijt was.
Het pad, mijn pad, wat doe ik hier?
Klopt het allemaal, is het dit?
Dus vroeg ik Axelle me dat juiste duwtje te geven.

Ik was al met spirituele zaken bezig maar ik was afgeschrikt door donkere dromen, die we ook uitgeklaard hebben.

Bij het thuis komen heb ik notities gemaakt over “de belangerijkste” zaken waar ik zeker op ging letten vanaf de lightcoaching.
Dus ik begon met vragen te stellen aan men spirit team omdat ik toch nieuwschierig was wie dat was…

De dag nadien kwam er een kraai op mijn hoofd zitten. Nog niet direct gedacht aan mijn vraag die ik gesteld had. Maar zoveel mooie reacties gekregen en zelf wat opgezocht en dat bevestigde wel veel. De dag nadien was ie er weer en had ik geen bang meer.. voor my ging heel het gebeuren om mijn angst. & het zinnetje de duivel bestaat maar je mag gerust weten dat hy daarom niet kwaad doet.. blijft ronddwalen in mijn hoofd. Het zijn allemaal boodschappen, allemaal laagjes die pellen. Ik ben Axelle hier voor enorm dankbaar ook dat ze nadien vraagt hoe je je voelt..

Een mens naar myn hart, een mens dat zeker nog terug komt op mijn pad🥰

Julie

Leave a comment