GIVE ME YOUR FEEDBACK

Axeela Lioness

Posted on November 17 2019

GIVE ME YOUR FEEDBACK

 

Hoe was jouw ervaring om met mij te werken?

More Posts

18 comments

 • Sabohe : January 27, 2021

  Onbeschrijfelijk!
  Ik kwam binnen met zoveel vragen en ik ging er met zo een gerust hart buiten, zo dicht bij mezelf gekomen.
  Axelle jij hebt echt een kracht en danku dat jij daar op die manier gebruik van maakt om mensen te helpen healen.
  zeker aan te raden om te doen voor iedereen!

 • Chana Dardenne: January 25, 2021

  Was een super mooie en heftige ervaring! Axelle heeft mij veel dingen doen inzien en heeft mij super goed geholpen om mijn pad eindelijk te vinden. Nu weet ik waar ik aan moet werken dankzij haar hulp en grote kennis! Ze is ook super lief en vriendelijk en is eerlijk en oprecht! Dank u voor deze geweldige ervaringen! Zeker aan te raden ❤

 • Sofie: December 26, 2020

  Ik ben Axelle een tijdje geleden beginnen volgen op instagram en ik leerde zoveel van haar YouTube filmpjes. Alles heeft een reden dus het had ook een reden dat ik haar moest volgen op instagram en niet veel later ben ik bij haar geweest voor een healing. Die was fantastisch!! Axelle weet heel goed waar ze mee bezig is ze geeft je zoveel energie en kracht. Iedereen zo het moeten laten doen zei achteraf dadelijk het geeft zoveel inzicht in jezelf. Het was voor mij emotioneel maar ook zo mooi. Dank je wel Axelle ik ben je zo dankbaar voor die nieuwe inzichten die je me geven hebt. Ik ga ermee aan de slag!
  Liefs Sofie x

 • Sofie: December 26, 2020

  Ik ben Axelle een tijdje geleden beginnen volgen op instagram en ik leerde zoveel van haar YouTube filmpjes. Alles heeft een reden dus het had ook een reden dat ik haar moest volgen op instagram en niet veel later ben ik bij haar geweest voor een healing. Die was fantastisch!! Axelle weet heel goed waar ze mee bezig is ze geeft je zoveel energie en kracht. Iedereen zo het moeten laten doen zei achteraf dadelijk het geeft zoveel inzicht in jezelf. Het was voor mij emotioneel maar ook zo mooi. Dank je wel Axelle ik ben je zo dankbaar voor die nieuwe inzichten die je me geven hebt. Ik ga ermee aan de slag!
  Liefs Sofie x

 • Eline: December 09, 2020

  lieve Axelle,

  Bedankt voor de mooie sessie, ik voelde mij zo veilig zo op mijn gemak je bent super professioneel.
  wat er is gebeurd in mijn sessie is moeilijk te omschrijven, Maar ik kwam buiten als een heel ander mens. Het is nu een week geleden en ik voel mij zo veel keer beter, ik voel mij herboren.
  Ze doet het met haar hart en ziel, het is emotioneel en dat maak het juist zo speciaal. Ze praat niet enkel tegen jou maar ook tegen je ziel. Axelle geeft een pijn van mij wegenomen een emotionele blokkade en ik ben haar daar zo dankbaar voor!
  het is meer of zijn geld waart.

  Bedankt Axelle

 • JVDH: December 04, 2020

  Ik leerde Axelle kennen via haar YouTube filmpje over moldaviet. Voor ik het wist had ik al haar video’s in één ruk uitgekeken. Ik ontdekte dat ze ook coaching deed. Zou ik? Of niet? Ik heb er even over nagedacht maar iets in mij zei: gewoon doen! Niet twijfelen! En waw. Een coaching bij Axelle is echt de moeite waard. Het was een prachtige en intense (pijnlijke maar mooie) healing en voelde me erna als herboren. Axelle legde voor mij de basis waardoor ik verder kon op mijn spirituele pad. Axelle doet je echt stralen en helpt je ten volle jezelf te zijn, zonder nonsens maar ook oprecht en zuiver. Heel veel liefde voor deze prachtige vrouw. You have to believe in the magic, it’s all true…
  Ik ben ontzettend dankbaar voor deze warme persoon. Merci x

 • Vicky: September 20, 2020

  1 weekje geleden ben ik bij Axelle geweest voor een lightcoaching. Vandaag kan ik pas onder woorden brengen hoe ik deze coaching heb ervaren. Ik ben nog steeds onder de indruk van hoe Axelle dit allemaal voor mekaar krijgt. Ze vertelt je precies hoe het is en slaat de nagel op de kop. Ik voelde meteen dat dat wat ze doet echt is en met volle overgave. Ik heb al veel spirituele coachings gedaan in verschillende landen en dit was voor mij tot nu toe het hoogtepunt. Axelle is heel compleet in wat ze doet en geeft. Haar aanpak en methode is heel bijzonder en efficiënt. Vond het een magische namiddag en ben superdankbaar dat ik dit heb mogen ontvangen. Ondertussen hebben 2 vriendinnen ook al geboekt en ik raad echt iedereen aan om dit te doen. Het is een supermooi geschenk aan jezelf. Dikke merci Axelle!

 • Silke : September 12, 2020

  Wat een bijzondere en mooie ervaring! Zeker de moeite waard! Je hebt me m’n ogen en hart doen openen en ik weet waar ik aan moet werken en mee aan de slag kan. Zulke mooie kaarten met stuk voor stuk prachtige boodschappen waar ik warm van werd. Ook het schaduwwerk was een unieke ervaring waarbij ik echt wel dingen heb gezien en gevoelt. Ik voel dat er een heel nieuwe wereld voor me zal opengaan, nu weet ik wat m’n levensdoel hier op aarde is! Je bent een toffe inspirerende madam met goeie vibes en bij jou en je poezen voel je je meteen thuis! Ik kijk al enorm uit naar onze volgende sessie!! 🙏💫💕💜

 • Anneke: August 26, 2020

  Ik ben herboren, lichter en sterker als ervoor.
  Dank je Axelle om mij te helpen in mijn transitie naar mijn hogere zelf.
  Je hebt niet alleen mij geholpen maar ook een andere mooie ziel. Dankzij Axelle zijn we beide thuis.
  Ik voel me enorm dankbaar.
  Jouw intuïtie om me uit te nodigen klopte en ik kan nog meer groeien nu, dank u.
  Axelle, je bent een super mooie vrouw met een wonderbaarlijke energie.
  Als je bij jouw thuis binnen komt, stap je precies al in een andere wereld.
  Dank je voor alles wat je doet en heel zeker tot nog eens!

 • Maxime De Pooter: August 22, 2020

  Axelle wat een GODESS!

  Een sessie light coaching gedaan en wauw machtig!
  Eerst was ik wel wat sceptisch over wat er allemaal zou gebeuren, maar al bij het binnen komen voel je je meteen thuis en dit was het ook een safe heaven! But really its magic and time is an illusion! Het is machtig om mee te maken en words can’t describe. Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen om het mee te maken want je moet het met je eigen ogen zien en voelen.

  Axelle godess ,
  Bedankt voor alles en de meest magische dag uit mijn leven tot nu toe! Alleen maar liefde en licht voor jou en tot binnekort!

 • Bianca: August 07, 2020

  Enorm onder de indruk van de eerste light healing sessie. Ze neemt haar tijd om je uitgebreid alles uit te leggen. Wat ze vertelt staat daarna te lezen op de kaarten die ze krijgt en de healing die ze intuitief deed stond nadien te lezen in het boek dat ze random opendeed. Axelle geeft enorm veel info en wat ze vertelt klopt met wat je weet over je leven en jezelf. Niet oppervlakkig maar specifiek op jou gericht. Warme persoonlijkheid die je heel open ontvangt en die met passie haar lightwork doet. Dankjewel Axelle voor wie je bent en het mooie werk dat je doet!

 • Merel Van Gool: August 05, 2020

  Hi Axelle
  Ik heb je 2 nieuwe vlogs bekeken! 😊 (I love your vlogs, jouw energie is zo sterk, positief.., elke keer super excited als je een nieuwe video hebt met weer nieuwe info). Ik wou even zeggen dat ik het heel fijn vond dat je het topic van licht en donker/goed en kwaad in deze crazy wereld hebt aangekaart.
  Ik heb ook al enorm veel research gedaan, over de elites in de wereld en hun rol in alle donkerheid.. child trafficking, de pandemie, covid vaccins.. Zoals jij ook al zei, mijn ego wordt er woest van en ik heb me al vaak vragen gesteld zoals, ‘hoe kan het nu dat er zoveel disgusting dingen gebeuren op aarde wanneer licht en donker in essentie niet bestaat’?.. En: ‘waarom zien zoveel mensen de waarheid niet in en blijven zoveel mensen (ook in mijn omgeving) blind?’
  Jouw vlog heeft me dus echt wel geholpen om daar wat inzicht en peace of mind in te krijgen. Dankjewel! 🙏🏾
  Keep on going, weet dat je zaadjes écht uitgroeien tot de mooiste bloemen en dat je de bron bent van heel wat spirituele ontwakingen, licht & liefde ✨🌸🌟 Xxx

 • Shanna: June 24, 2020

  Het is heel moeilijk in woorden om te zetten wat ik heb mogen meemaken tijdens mijn sessie bij Axelle.
  Wat ik wel kan vertellen is dat je in zeer goede en professionele handen bent.
  Ik voelde me meteen op mijn gemak, voelde me aanvaard en voelde ook meteen dat het oke was om alles te delen en al mijn gevoelens te uiten, exact zoals ze zijn.
  Toen ik naar huis ging was ik heel erg moe van het ‘werk’ dat we samen verzet hebben, maar oh boy wat voel ik me goed nu. Ik voel me lichter, heb duidelijkheid gekregen in de verwarring die al maandenlang, soms jarenlang in mijn hoofd rondspookte. Daar bovenop heb ik een heel pak ‘huiswerk’ meegekregen waar ik wel even zoet mee ben. Ik heb opnieuw hoop en drive om ervoor te gaan en aan mijn beste leven te beginnen en de beste versie van mezelf te worden! Dank je Axelle, you’re the best of the best!

 • Viki Van ham : February 29, 2020

  Wauw wauw, ik heb kreeft als zon en tweeling als ascendant. Ben in een proces en dit beschrijft ’t helemaal. En oh boy, de boodschappen zijn de nagel op de kop! Mijn proces heeft ook iets spiritueel en wat duizelt het nu toch weer even na deze readings! 💕

 • Natasja Denteneer: February 17, 2020

  Lieve Axelle

  Je reading bezorgde me kippenvel.
  Je zei precies wat ik moest horen zonder dat ik het zelf eerst helemaal begreep. Ik heb letterlijk bevestiging gekregen van hierboven dat wat jij me zei de juiste weg was.

  Je hebt me op weg geholpen om eindelijk los te laten wat al een heel leven op me weegde.
  Het heeft me echt ontroerd.

  Op enkele dagen tijd is mijn leven compleet veranderd omdat ik door jou heb gezien hoe ik de beste versie van mezelf kan worden.

  Bedankt voor deze mooie ervaring!
  Ik wens je nog veel succes hiermee want ik voel dat dit jouw levensdoel is.

  🙏

 • Anneke: December 02, 2019

  Wauw, gewoon weg wauw.
  Je readings zijn zo accuraat en je krijgt de vragen door die ik nodig heb. Door jouw reading krijg ik de bevestiging die ik nodig heb.
  Ik wil hier zoveel neertypen maar woorden schieten te kort in hoe blij en gezegend ik mij voel door dat jij mijn pad gekruist bent.

  Dank je wel Axeela om je gave met ons te delen, ik ben zeer dankbaar. Ik heb al 2 readings laten doen door jou en het gaan zeker niet de laatste zijn.

  Dank je wel 🙏

 • JB: November 19, 2019

  Liefste Axelle,

  Bedankt om mij naar de weg van mijn spiritueel pad te lijden ..
  Een pad waarvan ik niet wist, dat ook IK dit kon bewandelen.
  Axelle wist op de juiste momenten, de juiste dingen te zeggen tegen mij & ik wist mezelf hiervoor open te stellen. Ze zat vanaf het eerste moment ’ er boenk op ’, zoals we wel eens zeggen ..
  DIT was het begin van een behoorlijk heftig, maar oooo zo mooi avontuur.
  Momenteel ben ik nog steeds aan het wandelen, & heb ik het gevoel dat ik nog een heel eind te gaan heb. Maar … het kleine stukje van de weg dat al bewandeld is, was meer dan de moeite waard & ik ben Axelle hiervoor heel dankbaar.
  Ik ben heel blij dat ik nog wekelijks bij haar terecht kan met al mijn wilde verhalen, want een luisterend oor, iemand die je begrijpt, IS EEN MUST.
  Great things are happening & coming !

  Spiritualiteit is mooi & kan je zoveel leren, sta er voor open & laat het toe..

  Veel liefs,
  xx

 • Laura Van den Bruel: November 17, 2019

  2019 een van de moeilijkste jaren van mijn leven. In mei was mijn grootmoeder onverwachts overleden. In die periode zat ik ook met mezelf in de knoop en was ik heel onzeker. Ik luisterde nooit naar mijn intuïtie. Ik deed gewoon dingen die me ongelukkig maakte. Tot ik het niet meer aankon en echt een gesprek nodig had, want iets vertelde me dat er drastisch ‘iets’ moest veranderen. Ik was zo onzeker over mijn toekomst. Op het zwaarste moment heb ik een berichtje gestuurd naar Axelle. Ze heeft meteen een reading gedaan. Sindsdien is er veel veranderd. Ik heb mijn grootmoeder een plaats kunnen geven en het verdriet is nu minder, omdat ik weet dat ze het goed heeft. Mijn job heb ik opgegeven. Ik volg meer mijn buikgevoel en sta bewuster in het leven. Niets moet alles kan. Ik was teveel aan het denken wat de maatschappij wil: werken, gezin, huisje, tuintje, boompje. Ik heb dit nog allemaal niet, maar nu weet ik dat dat oké is. Ik hoef mij niet te vergelijken met anderen of stress te hebben dat ik dit nooit zal hebben. Want ik weet dat het lot dat wel wilt, maar nu nog niet. Want alles zegt dat ik nu pure rust nodig heb om mezelf terug te ontdekken, wat ik echt wil doen in het leven. Er is nog een hele weg te gaan, maar ik weet dat het goed komt. Bedankt Axelle voor alles xxx

Leave a comment