EVELIEN

EVELIEN

 

Evelien zegt : 


''Ik was nooit echt té dik en hoorde steeds ‘maar alé gij moet toch niet afvallen, ge bent helemaal niet dik! Hoe kunt gij nu niet tevreden zijn met uw lichaam?’
En toch voelde ik me niet goed in mijn vel, was ik ongelukkig als ik in de spiegel keek of op de weegschaal stond. Ik probeerde zelf allerlei diëten en ging elke keer vol goede moed naar de fitness. Ik hield die routines steeds maar 3 maanden vol en stopte er dan weer compleet mee; een vicieuze cirkel.

10 weken geleden stapte ik binnen bij Axelle, in de hoop dat zij me kon helpen, en ik kan maar 1 ding zeggen: WOW!  Ze gaf me een voedingsschema dat niet aanvoelde als een dieet en dat perfect haalbaar was, zelfs op drukke dagen.

De trainingssessies met Axelle zijn zwaar. Ze zet je écht aan het werk en zorgt ervoor dat je de eerste dagen amper nog de trap op kan, maar dat maakt het net zo leuk en werkt enorm motiverend.

Axelle is ook super enthousiast, staat continu klaar om vragen te beantwoorden en legt alle oefeningen perfect uit, meerdere keren als het nodig is!

Ik ben super blij met het resultaat na 10 weken; ik zie een enorm verschil in die spiegel en op de weegschaal, ben energieker en voel me veel beter in mijn vel! Ik ben er ook zeker van dat ik eindelijk de switch gemaakt heb in mijn levensstijl en dat ik dit wél ga volhouden.

Bedankt voor alles, Axelle! :-) ''

 

Levensstijl :

   • 6 maaltijden per dag
   • 4 x 20 min cardio per week
   • 4 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
 

 Mijn verhaal : 

''Evelien kwam binnen met een superpositieve mindset van 'IK GA ERVOOR' en dat zie ik natuurlijk heel erg graag, want dan weet ik dat we er wat prachtigs van kunnen maken. Ze heeft dit proces met gemak doorstaan omdat ze wist wat haar einddoel was. Ze heeft een nieuwe levensstijl en heeft haarzelf omgetoverd in 123 en dat nog aan begin 2020! Ongelofelijk! Ik ben enorm fier op het behaalde resultaat en ben er van overtuigd dat dit zeker niet haar eindhalte is. ''

Back to blog

Leave a comment