FIEN

FIEN


Fien zegt :

Veel sporten, gezond eten en toch kon je’t niet zien aan mn lichaam. Mn opgebouwde spieren van het mountainbiken bleven zich hardnekkig verstoppen achter een fluffy vetlaagje. Frustratie alom. Ik wou zo’n bikini lichaam, ik wou zijn zoals die athletes die ik op Instagram zag passeren. De fitness had k al ontdekt doordat k al meerdere shoulderrehabs ondergaan had maar dat was meer gericht op mobiliteit, functionaliteit. Maar ik wou het esthetische aspect, de mooie curves. En om mijn inner competitie beest tevree te stellen, had k al het BK bikini fitness in mn hoofd. Dit was vorig jaar, hetzelfde jaar waarin ik Axelle in het tv programma Pink Ambition zag opdraven. Daar was de missing touch, die had k nodig om mn doel te bereiken.

We zagen elkaar de eerste keer december 2016. Axelle was eerlijk, ze ging me trainen om me dichter bij mn doel te brengen maar het was nog niet zeker of ik er wel klaar voor ging kunnen zijn, voor het BK bikini fitness 21 oktober 2017.

Van december tot augustus ging k bij Axelle trainen en bleef ik de trainingen combineren met het fietsen. Axelle leerde me de kneepjes vh vak om mn trainingen beter te laten renderen. En mn voeding werd geoptimaliseerd met de mealplans. Half augustus evaluatie vd fysiek: mits hard werken kon k misschien nog klaargestoomd worden voor het BK.

Het fietsen werd onhold gezet en de fitness took over my life. Axelle heeft me van A tot Z begeleid in dit avontuur, a real angel want deze rookie wist belange niet hoe te beginnen aan zo’n wedstrijd prep.

De hardest part voor mij was het posing gedeelte. Many times I screwed up, ik was precies een ongeleid projectiel op talons. Maar nooit heeft ze zich kwaad gemaakt. Altijd volle geduld en altijd in mij blijven geloven. De laatste 2-3 weken in aanloop van zo’n wedstrijd zijn moordend, slopend, fysiek en mentaal. Maar tijdens de trainingen strooide ze met complimentjes: je bent een beest, je bent zo mooi, die spier is prachtig,...

Net dat wat je nodig hebt om in jezelf te blijven geloven.

De wedstrijd zelf was alot to deal with. Je bent onzeker, je weet niets en je ziet daar al die andere kandidates flanneren, nogal intimiderend zo allemaal. But she was there, she had my back, lifted me up when needed.

She truly is an angel, ze ziet er stoer uit (ze is ook stoer ☺💪🏼) maar ze is zoooo lief en behulpzaam. Couldn’t be more grateful to have someone like her in my life 💜

 

Levensstijl :

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 6 x kracht per week 
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein

 

 Mijn verhaal : 

Toen Fien voor het allereerst bij mij kwam zag ik meteen dat er onder die stevige billen een mooie laag spiermassa lag van al dat mountenbiken! Ik zag dus meteen wat hiervan kon gemaakt worden mits de juiste begeleiding. Fien is iemand met enorm veel discipline eens ze een doel voor ogen heeft, naar mijn gevoel heeft ze dit met grote klasse doorstaan zonder zagen of klagen. Ook voor haar was dit een grote progressie zowel fysiek als mentaal. Training was piece of cake maar het poseren dat was een heel ander verhaal. Van dirty bike chick to classy bikini diva! A whole new world! Ik ben enorm trots dat ze deze 3de plaats heeft behaald op haar allereerste wedstrijd! My number one off course!

Back to blog

Leave a comment