DOORTJE

DOORTJE

Doortje zegt :

Ik ben al van jongs af aan veel met sport bezig. Tijdens het studeren kwam dit er niet meer van en het bier smaakte des te beter 😊! Mijn studententijd heeft niet veel goed aan mijn lichaam gedaan, op een 6-7 jaar tijd was ik plots 25 kg zwaarder.

Tijdens mijn Doctoraat ben ik met start to run begonnen en zo kreeg ik er de eerste 5-10 kg er zelf wel vanaf, maar de volgende waren continu een groot gevecht met mezelf en de weegschaal. Ik bleef lopen en ging spinnen of fitnessen, maar toch geraakte ik niet onder mijn “magisch” getal. Met mijn nieuwe job en eigen appartementje (zelf koken), vond ik terug de goeie motivatie om er deze keer echt werk van te maken.

Ik volgende #theliftinglioness al een tijdje en was al helemaal ondersteboven van wat ze met Lien Straetemans had bereikt. Ik dacht direct, awel die vrouw moet mij onder handen nemen of misschien beter onder haar vleugels nemen :D. Al redelijk snel, naderde ik dat magische getal en al bleef het af en toe wat stabieler uiteindelijk ging ik er ook onder en nu ben ik er zelfs serieus onder. Toen ik er aan begon, dacht ik als die mij op een serieus dieet zet dan hou ik dat niet vol. Maar eigenlijk had ik totaal niets te vrezen, zelden heb ik honger en ben nu meer of correcter bezig met mijn eten en ik hou van die stiekeme cheat meals (die je toch wel verdient als je jezelf uren in de fitness afbeult), deze smaken nu tien keer lekkerder.

Als ik mijn eigen lichaam nu zie, denk ik awel ge zijt goed bezig maar ge kunt nog meer, ga voor dat strak, gespierde lijf! Ze heeft niet alleen invloed gehad op mijn eten, mijn lichaam, mijn loopsnelheid en afstand (de hele marathon zie ik nu meer dan zitten!), maar ook mijn volledige mindset! Dankjewel Axelle, jouw motivatie, glimlach, happiness, steun, maken trainen en dit lichaam meer dan waard!

Levensstijl :

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 4 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein & 2 x per dag 'Slim Pearls'
 

Mijn verhaal :

Doortje was al enorm sportief als ze bij mij de eerste keer op intake gesprek kwam. Ze was zich heel bewust van het doel dat ze voor ogen had. Ze zwoegde en deed haar best , maar cardio was haar hoofdactiviteit. Bij haar was het simpelweg een kwestie van kracht toe te voegen in haar routine. Eens haar voeding op pijl stond , zag je elke week opnieuw een verschil als ze mijn deur binnenwandelde. Zelfs in haar marathons en andere activiteiten is ze nu dubbel zo goed en heeft meer energie. Het resultaat is super! Proficiat Doortje!

Back to blog

Leave a comment