CHLOE

CHLOE


Chloe zegt :

Mijn interesse voor fitness is begonnen in 2014 toen ik echt niet meer tevreden was met het lichaam dat ik in de spiegel zag. In die tijd tot nu had ik al veel geleerd over sport, voeding en mijn lichaam. Tot ik deze zomer na mijn vakantie er even genoeg van had en in een dip terecht kwam. Ik heb toen via Instagram een gratis les met Axelle gewonnen en kon niet wachten om van haar te leren en al mijn vragen te stellen. De eerste ontmoeting bracht direct mijn motivatie terug naar boven! Kort daarna zijn we met personal training begonnen en ik kan niet gelukkiger zijn met de resultaten die ik tot nu toe behaald heb. Nu pas weet ik welke voeding of soort training goed voor mij is. Axelle staat ook dag en nacht klaar ... wat exact is wat ik nodig had in het begin. De volgende stap was een eerste wedstrijd en kijken hoe ver ik mezelf kan pushen. Proud but never satisfied is hierop heel toepasselijk.

(een fragmentje van haar persoonlijke brief aan mij)

Lieve Axelle, We zijn er geraakt!

De dag waarvoor ik me 5 maand heb voorbereid samen met jou!

De kilo's kip en haver die ik heb binnengespeeld , de harde trainingen , de hatelijke cardio, het poseren , de ups and downs , alles was het uiteindelijk waard!

Tuurlijk heb ik het allemaal zelf moeten doen maar zonder jou begeleiding en kennis had dit me nooit gelukt! Je geeft niet zomaar een een voeding en training schema en 'zoek het maar uit'. Nee.

Je hebt me zooooo veel geleerd : Juist technisch trainen, de juiste voeding, cheats gebruiken, poseren , zelfzeker zijn maar na dit alles hebben we ook echt een band gekregen. Je bent niet enkel een coach maar je bent ook een vriendin geworden. Die serieus kan zijn maar ook hard kan lachen, waarbij ik met twijfels terecht kon. Samen keken we zo uit naar deze dag!

Ik ben oprecht blij dat ik ooit deze beslissing nam. En ben er van overtuigd dat 'The Lifting Lioness' nog zal blijven groeien en heb het volste vertrouwen dat jij en Filip nog veel gaan uitbouwen!

Dankje voor Alles <3

 

 

Lifestyle :

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 6 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein

 

 Mijn verhaal : 

Chloe kwam naar mij 25 weken geleden met in haar diepste fantasie al een plekje op het podium van een wedstrijd. Ik wist door mijn eerste gesprekken met haar meteen uit wat voor soort hout zij gesneden was. Ze is ongelofelijk gedisciplineerd en leergierig! De progressie ging steeds volgens plan aangezien Chloe alles tot op de gram doet zoals het hoort. Als één van de weinigen hoor ik haar bijna elke dag omdat ze vaak onzeker is over bepaalde dingen die misschien beter kunnen en bij elke hap door de keel vroeg ze om mijn goedkeuring ;D Ik heb enorm wat afgelachen met haar maar zoals je ziet spreek het resultaat voor zich. Chloe was zeker al slank in de before foto's maar kan het altijd beter , en omdat ze dat wist heeft ze mij gecontacteerd. Nu 25 weken later mogen we spreke over een 1ste plaats op haar allereerste wedstrijd en een 4de plaats in de Overall Line up! Proficiat Chloé! You are a GOGETTER <3

 

Back to blog

Leave a comment