ELISE

ELISE

 

Elise zegt :

In maart 2019 had ik mijn lang op voorhand ingeplande enkeloperatie. En ondanks ik hierop voorbereid was had ik het heel moeilijk tijdens de revalidatie. Mijn zelfbeeld leed eronder, ik was niet meer tevreden met mijn lijf en daarom ging ik op zoek naar een oplossing. Axelle!

Niet alleen op lichamelijk vlak maar vooral op mentaal vlak ben ik hierdoor veranderd. Ik ben zelfzekerder in de gym en daarbuiten. Zelfs toen mijn relatie foutliep had ze hier enorm begrip voor en steunde ze me.

Axelle ik heb heel veel van je geleerd en ben heel dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen. Bedankt om me te helpen mijn leven de juiste richting op te duwen. Ik ga deze gezonde en evenwichtige levensstijl blijven toepassen in de toekomst!

Levensstijl :

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 4 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
 

Mijn verhaal : 

Elise is een pittige jonge dame met een heel groot hart. Toen ze bij mij aankwam sukkelde ze met haar voet en dat heeft ons in de cardio een beetje parten gespeeld. Toch door middel van het doorzettingsvermogen in haar voeding en kracht ontwikkelden we na 12 weken dit prachtige resultaat.

Ik ben enorm trots op hoe Elise emotioneel en fysiek naar een hoger niveau is gestegen. Ze heeft meer zelfliefde en zelfvertrouwen en ben blij dat te hebben mogen zien openbloeien.

Back to blog

Leave a comment