STEPHANIE

STEPHANIE


Stephanie zegt : 

Ik ben nooit echt een sporter geweest, ik vond mijn lichaam ok en voelde me goed. Als ik eens wat bijkwam dan at ik gewoon wat minder.. totaal fout maar het werkte wel voor me. Tot op een moment dat het niet meer werkte, ik kreeg die extra kilo’s er niet af. Ik probeerde alles, zelfs vele kilometers lopen hielp niet meer. Ik begon te geloven dat als je ouder word alles moeilijker word en liet me dus nog meer gaan. Tot op een dag dat ik me in de spiegel zag en me ontzettend ongelukkig voelde. Ik begon te beseffen dat ik professionele hulp nodig had. Mijn beste vriendin Chloe trainde al samen met Axelle. Ik zag haar progressie en wenste dat ik ook zulke resultaten kon bereiken. Toch had ik schrik dat ik dat nooit ging kunnen. Ik had nooit gesport en had veel meer werk aan mijn lichaam. Maar denken dat je het niet kunt pakt niet bij Axelle, je kunt het wel, maar je moet het willen! Ik vergeet nooit mijn eerste ontmoeting met haar. Ze mat mijn vet percentage en zei toen heel subtiel “ Ja, dat is een beetje ongezond. “ Ik was er niet goed van maar ze maakte me duidelijk dat als ik het echt wou alles mogelijk was. Axelle heeft me leren trainen, leren eten maar vooral mijn levensstijl weten te veranderen.

Ze is hard tijdens de trainingen want opgeven is geen optie maar ze is ook zacht op die momenten dat je het nodig hebt. Ik kan haar alleen maar bedanken voor haar steun en leuke trainingen, die uiteraard niet altijd even gemakkelijk zijn! Maar ik wil haar vooral bedanken voor mijn zelfvertrouwen terug een boost te geven. Ik heb nog veel werk voor de boeg om mijn doel te bereiken maar zoals mijn coach me heeft geleerd “Je kan alles bereiken zolang je het maar echt wilt! “ BEDANKT AXELLE !!

 

Levensstijl : 

   • 5 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 4 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein

 

 Mijn verhaal : 

Stephanie kwam binnen als een zonnetje in huis. Het is een zotte doos met heel veel wilskracht en ookal was zij zelf onzeker over of ze dit wel zou kunnen, ik zag het potentieel meteen! Ik voelde dat ze er klaar voor was om alles op alles te zetten. Zo gingen we samen aan de slag en elke week kwam ze binnen met een leuk verhaal over haar eigen trainingen of haar foodpreps. Ik glunderde als ik zag hoe ze elke keer zelfzekerder binnenkwam en meer gewicht aankon. Ze vertelde me dat ze graag na 4 weken al 5 % in vet zou gedaald zijn. Ik zei haar dat dat zeker kon maar dat ze daar niet haar hoop mocht opzetten want dat ik graag blij ben met het minste resultaat dat er is om zo altijd je motivatie hoog te houden. Elke progressie is goed! Maar she proved me wrong! Na 4 weken hard werk was ze gedaald naar 29 %. Ze maakt een vreugdesprongetje en ik gelijk ook! Na nog een extra 4 weken zitten we nu op een mooie 26 % en we zijn natuurlijk nog lang niet klaar! Proficiat Stephanie , you did it!

Back to blog

Leave a comment