SARAH M

SARAH M

 

Sarah zegt : 

“En al die bullshit over ‘schoonheid zit vanbinnen’. Daar ben je vet mee als je niet met een lach in de spiegel naar jezelf kan kijken. Iedereen weet dat je pas straalt als je je gelukkig voelt en dat ben je pas als je je goed voelt over jezelf” - Axelle

Puur, oprecht en eerlijk. Dat is Axelle. Geen schrik om te zeggen waar het écht op staat en 100% zichzelf. In elke stad of gemeente vind je een personal coach. Iedereen kan je oefeningen laten doen en je uitleg geven. Maar niet iedereen is in staat je mindset te veranderen en je in dit hele proces emotioneel te ondersteunen. Ik had meer nodig dan gewoon zomaar wat voordoen van oefeningen. Mijn complete gedachtengang moest veranderd worden. Ik wou me ook echt niet neerleggen bij het feit dat ik ‘nu eenmaal altijd een buikje zal hebben’ of dat ik ‘nu eenmaal zo ben gebouwd’.

Onzekerheid, frustraties en voortdurend zeuren over mijn lichaam. I’ve been there. Ik vond mezelf zó onaantrekkelijk en voelde me extreem onzeker. Na enkele maanden van ‘intensief sporten en gezond eten’ op mezelf kwam er maar geen verandering. Toen heb ik beseft: ik doe iets verkeerd, het moet anders. Die moment heb ik besloten om Axelle te contacteren want ik kon het duidelijk niet alleen. Ondertussen ben ik 16 weken bezig en mijn leven is compleet omgegooid. Ik heb een volledig nieuwe levensstijl gecreëerd die ik zelfs niet meer zou willen inwisselen voor de oude. Ik ga niet zeggen dat het altijd even gemakkelijk is. Maar het moment dat je je progressfoto’s ziet is het dat meer dan waard. Dat gevoel overtreft alles en je wordt herinnerd aan het feit waarom je dit allemaal doet. Mijn eigen vriendinnen waar ik vroeger jaloers op was, zouden nu tekenen voor mijn lichaam. Gek toch?

Ik vind het nog altijd ongelooflijk dat ik in zo een korte tijd al zoveel bereikt heb en ik kan eerlijk zeggen dat ik fier ben op mijn lichaam én op mezelf. Natuurlijk nog niet fier genoeg want mijn doel heb ik nog niet bereikt. Axelle heeft me alvast een serieuze duw in de rug gegeven, één die ik ook echt nodig had. Zonder haar had ik niet gestaan waar ik nu sta. Zonder te beseffen maakt ze jou fysiek én emotioneel zóveel sterker. Dus Axelle, THANKS, voor alles. Je peptalks, je expertise, je eeuwige geduld, je gekheid en toffe babbels tussen de oefeningen door. Geloof het of niet, jij hebt mijn leven heel wat mooier gemaakt!

 

Levensstijl :

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 4 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
   • 4 x per dag Slim pearls 

 

 Mijn verhaal : 

 Sarah kwam bij mij langs eind september. Een pracht van een meid met een doel. Ze moest en zou strak in het pak staan! Met de juiste begeleiding geraakten we na 8 weken op een ongelofelijk transformatie 😱 Toch mocht ik deze foto nog niet delen. Ze wou nog een klein stapje verder gaan tot ze echt trots genoeg was op haar resultaat. Ik heb deze foto van 8 weken toch er bij gepost om te laten zien wat er mogelijk is op die korte tijd. We zijn niet geboren met een bepaald peer of appel figuur. Je vetpercentage en waar jij die genetisch gezien het meest stockeert zorgt voor de vormen van je lichaam. En als jij zegt, gedaan ermee. Dan volgt je lichaam die gedachte door de aanpassing van je acties. Ik vraag aan mijn klanten altijd om een tekstje te schrijven over hun weg die ze hebben afgelegd. En deze ochtend werd ik bij dat van Sarah toch wel extra emotioneel. Danku Sarah. Ik ben een trotse coach! 

Back to blog

Leave a comment