MAXIME

MAXIME

 

 Maxime zegt : 

Al heel wat jaren ben ik mij aan het verdiepen in alles omtrent een 'healthy lifestyle', zowel qua sport als voeding. Voor een groot deel is die interesse er gekomen door veel onzekerheid over mezelf. Jarenlang voelde ik me immers echt niet goed in m'n vel. Voor velen die ik ken klinkt dit misschien gek, maar mensen die het dichtst bij me staan zullen dit zeker en vast wel al vaak gehoord of gemerkt hebben.

Enerzijds wilde ik al lang strakker staan, en anderzijds had ik enorm veel last van allerlei kwaaltjes zoals buikpijn, helse maagpijn, hoofdpijn, duizeligheid... Daarom wist ik dat ik iets aan m'n levensstijl moest veranderen. Al op 16-jarige leeftijd heb ik daarom bezoekjes gebracht aan een diëtiste, omdat er iets niet klopte met m'n voedingspatroon. Ik ben nooit zwaarlijvig geweest, maar ik deed duidelijk iets verkeerd. Die bezoekjes aan de diëtiste hielpen me wel al op weg, maar toch bleven de kwaaltjes en bleef ik nogal futloos. De jaren nadien heb ik me verdiept in voeding, en heb ik verschillende diëten uitgetest zoals paleo, low carb eten ... Niets hielp echter op lange termijn. Ook ben ik toen beginnen fitnessen, en heb ik een aantal boeken en online guides gekocht over sport en gezonde voeding. Toch boekte ik nooit het gewenste resultaat. Je leest en hoort overal zoveel verschillende dingen, waardoor je op den duur gewoon niet meer weet hoe je je doel moet bereiken ...

Nu, bijna 10 jaar later na m'n eerste bezoekjes aan de diëtiste, was ik nog steeds aan het sukkelen op vlak van sport en voeding. Ik boekte nooit resultaat op lange termijn en voelde me nog steeds erg onzeker. Enkele maanden geleden kwam ik Axelles account plots tegen op Instagram. Ik ben haar meteen beginnen volgen, want ze inspireerde me heel erg met al haar motiverende posts! Ik stond ook echt versteld van de resultaten die ze boekte met haar klanten.

Toen ik zag wat ze allemaal al bereikt had als coach, heb ik Axelle uiteindelijk gecontacteerd. Ik had immers al zoveel uitgeprobeerd en hoopte dat zij mij de ultieme oplossing zou kunnen bieden. Al snel kreeg ik antwoord en enkele weken later begonnen we er al aan. Ik was supergemotiveerd en wilde er volledig voor gaan. Het was nu of nooit!

En wauw, ik ben zo blij dat ik Axelle gecontacteerd heb om me te coachen! Ein-de-lijk voel ik me goed in m'n vel, ik ben helemaal opengebloeid. Ik heb ook totaal géén last meer gehad van de fysieke klachten die ik voordien wel had. Ik weet eindelijk hoe ik precies moet trainen, hoe ik moet eten... Op zo'n korte tijd heb ik zóveel resultaat geboekt.

Ik ben duidelijk een andere persoon geworden, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua innerlijk. En daar ben ik mijn coach Axelle ongelofelijk dankbaar voor. Eerst was ik een onzeker meisje, maar Axelle heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel steviger in m'n schoenen sta. Ze heeft me enorm veel bijgeleerd! De trainingsessies waren niet alleen heel leerrijk en leuk, maar daarnaast stond Axelle altijd voor me klaar. Op elk moment van de dag - al was het nu weekend of superlaat op een avond - kon ik haar een berichtje sturen als ik ergens mee zat of vragen had. Vrijwel meteen kreeg ik antwoord op al m'n vragen.

Ik ben al heel trots met wat we nu bereikt hebben, maar ik kijk er al naar uit om binnenkort samen nog verder te knallen om m'n streefdoel te bereiken!

Bedankt Axelle, voor al je steun en expertise! En vooral een dikke merci om mij fysiek én mentaal enorm veel sterker te maken!!! ❤️

Levensstijl :

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 6 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein 
 

Mijn verhaal : 

Maxime was van het begin enorm geïnteresseerd in elk detail dat van mijn lippen rolde. Van voeding tot trainingstechnieken , Maxime moest en zou het allemaal geweten hebben en vooral begrijpen. Ik heb enorm veel plezier gehad aan haar bij mij in de les. Persoonlijk vond ik de 8 weken foto al wauw. Daarom heb ik hem hierboven ook even gepost om te laten zien. Maar toch deed Maxime er toch nog graag 8 weken bij. Ze is een geweldige meid , die haar volledige levensstijl omgooide en nu zelf ook graag mensen helpt naar een betere en gezondere ik. 

Back to blog

Leave a comment