LIESELOT

LIESELOT

 Lieselot zegt :

Dankzij Axelle voel ik me 100 keer beter in mijn vel dan toen ik hier voor het eerst binnenstapte. Dankzij haar loop ik voortaan met rechte schouders en de borst vooruit. Nu heb ik een goede mix gevonden tussen trainen en lekker kunnen eten. 

Dankzij jou kan ik alle oefeningen technisch juist uitvoeren. Geen pijnlijke gewrichten meer. 

Dankzij jou heb ik ein-de-lijk een gezonde en betere levensstijl gevonden die ik ook écht kan blijven volhouden en toepassen. 

Dankzij jouw aanstekelijke enthousiasme had ik steeds een boost om door te zetten als het even moeilijker was. 

Bedankt om mijn leven zo positief te beïnvloeden! Zonder jou had ik nooit zo veel resultaat kunnen behalen. 

Het is een hele transformatie geweest. Oude gewoontes overboord gooien en nieuwe routines ontwikkelen was zeker geen gemakkelijk proces, maar jij was de best mogelijke gids en steun om dit goed te doorstaan!  Ik ben je eeuwig dankbaar. 

En nu.. kan ik de wereld aan 😉

 

Levensstijl :

      • 6 maaltijden per dag
      • 4 x kracht per week
      • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
 

 Mijn verhaal : 

Ik heb lang niet zo'n goedlachs persoon als Lieselot ontmoet. Altijd kwam ze opdagen op de training met een grote smile tot achter haar oren. Elke oefening die ze uitvoerde was technisch perfect. Zelf was ze ook heel perfectionistisch. Een super leerling dus! Vandaag is ze een nieuw persoon! Ze gaat dagelijks naar de gym en heeft haar voedingspatroon 180 graden gedraaid. Alles is super easy omdat het een mindset is en ze kan nu perfect jongleren tussen de strikte discipline en het genieten van alle lekkere dingen. Enorm trotse coach!

Back to blog

Leave a comment