LAURA DB

LAURA DB

Laura zegt :


Een bepaalde foto zien en jezelf niet meer herkennen. Proberen maar zelf niet over een grens geraken. Het vertrouwen kwijt zijn en wat verloren geraken. Axelle gaf mij het vertrouwen dat dat allemaal wel terug ging komen.

Wat begon met een voedingsschema en een plan om 3/week te sporten is 1,5 jaar later geëindigd met iemand die er terug staat. Die zowel mentaal als fysiek terug het zelfvertrouwen heeft. Iemand die letterlijk en figuurlijk getransformeerd is. Want met Axelle samenwerken is niet alleen weten welke oefeningen je moet doen maar ook aan je pijnpunten werken om te evolueren naar een beter persoon.

Ik kwam niet bij Axelle voor een quick fix maar echt voor een lange termijn resultaat. Een paar keer heb ik een doelgewicht geraakt, maar belangrijker is dat ik blij ben met mezelf en mijn innerlijke ik terug past bij wie ik fysiek ben.

Levensstijl :

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 20 min cardio per week
   • 4 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
 

 Mijn verhaal :

Laura is een ongelofelijke spring in het veld. Gedisciplineerd en ambitieus als ze is heeft ze dit traject met 2 vingers in de neus doorlopen. Het voelt zo voor mij en het ziet er zo uit maar vergis je niet want dit was hard werk. 

Met haar volgeplande agenda vond Laura altijd tijd om te werken aan haar doelen. Zowel emotioneel als fysiek. Ik heb van Laura geleerd en zij van mij. Het was een prachtig parcours met highs and lows maar LOOK AT HER NOW.

Zij is weer één van de mooie voorbeeldjes , fuck genetics, put in the work.

F*cking proud, Coach & Friend over here. 

Back to blog

Leave a comment