EVI

EVI

 

Evi zegt :

Is that me?!?

Deze woorden gingen door mijn hoofd na het ontvangen van de transformatiefoto’s. Tijdens mijn eerste ontmoeting met Axelle was ik enorm overweldigd door haar enthousiasme en haar groot hart. Ze overtuigde me dat ik zou groeien naar de persoon die ik nu ben: zelfverzekerder, trots, strakker,... Hoe meer sessies erop zaten hoe meer ik ging genieten van het trainen. Als ik terugkijk naar de voorbije 34 jaar zie ik een persoon die nooit echt van fitnessen hield. Nu voel ik me schuldig als ik niet aan 3-4 x per week geraak.

Een dikke merci aan Axelle! De sessies waarin ze me steeds dreef tot het uiterste, onze lachsessies die overgingen naar serieuze babbelmomenten, haar inspirerende IG pagina’s en foto’s! Een vrouw met het hart op de juiste plek die het beste uit anderen wil halen! Ik kijk ernaar uit om deze sessies wekelijks verder te zetten! Dikke knuffel x

Levensstijl :

      • 6 maaltijden per dag
      • 4 x kracht per week
      • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
 

 Mijn verhaal : 

Evi is een geweldige jonge vrouw waarmee ik heel wat heb afgelachen!

De perfecte combinatie van hard werk en humor!

Ze geloofde in het begin echt niet dat we op 8 weken een groot verschil konden maken. Maar ze heeft haar levensstijl omgedraaid en een mooie balans gevonden tussen sport en voeding. Het hoeft helemaal niet saai te zijn, of moeilijk. Eens je die knop hebt omgedraaid is het een kwestie van geduld. En daar is Evi dan een prachtig voorbeeld van. Ik ben zo ongelofelijk tevreden.

Bedankt voor je vertrouwen Evi! You are an example!

Back to blog

Leave a comment