CHARLOTTE

CHARLOTTE

Charlotte zegt :

Ik kwam Axelle’s account op Instagram heel toevallig tegen. Stiekem was ik al een hele tijd jaloers op de transformaties die haar klantjes doormaakten. IK WIL DIT OOK !

Ik had in het verleden wel wat gesport maar niet op regelmatige basis en als ik naar de fitness ging dan “deed ik maar wat” .Oefening voor benen, eentje voor de armen, 100 buikspieren, tijdrovende cardio sessies, you name it. Dit hield ik dan ook nooit vol want de resultaten van mijn “harde werk” bleven uit.Trainen zonder bepaald doel is moeilijk & wist ook niet hoe dit aan te pakken. Ik besloot om fitter en strakker te worden en contacteerde Axelle. Met een toch wel klein hartje vertrok ik naar mijn intake en 1ste sessie.

Ik zei toen: ''direct met 4 kg?!'' Da kan ik niet zenne! Axelle zei toen: ''Tuurlijk wel!'' En we waren vertrokken…

Ik heb superveel geleerd van Axelle. Dat de combinatie voeding en sport hand in hand gaan. Ik ben me veel bewuster van wat ik eet. Uit eten gaan wordt terug meer een belevenis. Genieten van de simpele dingen in het leven. Goede houding, de JUISTE oefeningen, doorzettingsvermogen, als je het ECHT wil kan je 100% je doel bereiken.

Axelle is een straffe madam met een geweldig positieve persoonlijkheid. Ik had nooit gedacht dat ik dit ging zeggen maar ik kijk echt uit om te gaan sporten.En het resultaat mag er zijn.

Ik ben super fier op wat ik tot hiertoe heb bereikt.

Thx girl!

“The body achieves what the mind believes”

“Mind, Body, Soul”

Levensstijl:

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 4 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
 

Mijn verhaal : 

Charlotte , 35 jaar , is een mama van een zoontje van 7. Ze was het beu om te sporten zonder resultaat. Charlotte wou meteen alles goed doen en deed dat met glans. Ze maakte haar zorgen over de metingen als de cijfers niet naar haar zin waren. Maar ik vertelde haar dat ze zich moest focussen op de spiegel en het resultaat na 8 weken. Dit resultaat was al super, maar 16 weken was nog beter! Proficiat Charlotte!

Back to blog

Leave a comment