ANNE

ANNE


 Anne zegt :

"Studentenleven, goei leven" vertelde iedereen mij steeds. En een "goei" leven is het zeker: eens gaan lunchen, iets gaan drinken, een dessertje eten... Tot het allemaal iets té regelmatig werd en het letterlijk aan mijn lichaam begon te plakken! Op een ochtend stond ik op, keek ik in de spiegel en was ik het beu! Nu moest en zou ik er echt iets aan veranderen.

Ik contacteerde Axelle omdat ik al lang naar haar opkeek! Bij mijn eerste sessie merkte ik meteen wat voor een pittige madam zij was! Ze straalt positieve energie uit en brengt dit op mij over. Keer op keer, sessie op sessie, motiveerde zij mij en haar enthousiasme maakt me telkens zo gelukkig! Axelle heeft mij zoveel geleerd, niet alleen qua technieken, maar ook qua mindset, doorzettingsvermogen en zelfzekerheid. Niet alleen fysiek ben ik sterker geworden, ook mentaal! Ik heb een volledige ommekeer ondergaan in levensstijl, zowel in sport als in voeding.

Elke training opnieuw zag Ik haar genieten van de momenten dat ik aan het afzien was, want dan wist ze dat ik resultaten boekte. En het resultaat is er!  Het is fantastisch om te horen dat zij trots op mij is, maar nog fantastischer om te voelen dat ik dit zelf ook ben. Uiteindelijk ben ik het zelf die het moet doen, maar zonder die pittige madam, sterke coach achter mij was mij dit niet gelukt!

Axelle, ik hoop dat ik zowel jou als mezelf over 3 maanden nog trotser kan maken, en dat we samen verder gaan knallen! 

 

Lifestyle :

   • 6 maaltijden per dag
   • 4 x 20 min cardio per week
   • 5 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein

 

 Mijn verhaal : 

Anne is oprecht één van de liefste meisjes die ik ken. Ze is zo ongelofelijk leergierig en haar ogen stralen echt de grootste nieuwsgierigheid uit. Toen ik haar de eerste keer ontmoette hoorde ik dat ze voeding studeerde en meteen vertelde ik haar dat ze al wat ze geleerd had, achter zich moest laten en vertrouwen op het proces dat ik met haar ging doorgaan. In het begin was dat even moeilijk maar al snel was het een go met the flow. Anne pikte alles supersnel op, en was enorm gedreven om deze reis tot een goed eind te brengen. Na 8 weken hadden we een mooi resultaat maar ik wilde graag nog enkele weken verder werken voor we met de foto naar buiten kwamen omdat ik wist dat haar lichaam de muur had afgebroken en de komende weken sneller vooruit zouden gaan. Het verschil tussen de foto na 8 weken en deze is dan ook zoals verwacht nog beter. Vandaag mag ik met trots deze 15 weken transformatie foto delen en mijn hele hart vulde met vreugde na het zien van dit resultaat. Blij om te horen dat ze ook van plan is nog sessies bij te pakken maar voorlopig kan deze meid het wel alleen aan! <3 Trotse Coach!

 

Back to blog

Leave a comment