ANKE

ANKE

Anke zegt:

Plat buikje: check! Growing muscles: check!  Healthy lifestyle: Check! 

8 weken geleden had ik dezelfde kledingmaat, hoewel 6kg lichter. Voor de buitenwereld was ik altijd al een slanke dame, maatje S, niets mis mee. In werkelijkheid was ik een enorme sugar-addict met een erg ongezonde levensstijl. Water dronk ik nooit. Ik was verslaafd aan cola, at onregelmatig en erg ongezond. Ik gebruikte mijn keuken enkel om dingen op te warmen en zette geen voet binnen in een fitness. 

Confronterende beachfoto's, zes kilo 'all of a sudden' erbij op de weegschaal en kleine gezondheidsklachten motiveerden me richting Axelle. Het was zwaar. Ik heb gevloekt, afkickverschijnselen ervaren zonder alle suikers die mijn lichaam zo gewend was, elk spiertje voelen branden... Ik heb me geschaamd in de fitness met de lichtste gewichtjes naast de stoere fitnessboys... ik heb geklungeld in de keuken met gezonde gerechtjes, volhard op feestjes omgeven door ongezonde snacks,.... maar in the end: I LOVED IT! Mijn lichaam pushen tot het uiterste, afzien in de fitness en mijn bodyshape zien veranderen. Me fitter voelen en er ook zo uitzien. It was worth every drop of sweat! 

Axelle is een topcoach met een erg positieve ingesteldheid die inspirerend werkt. Ik ben super dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. De healthy lifestyle is nu MY lifestyle. I'm a fitgirl and I like it! Thx Axelle! 

 

Levensstijl :

      • 6 maaltijden per dag
      • 4 x kracht per week
      • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
 

 Mijn verhaal :

Dit is Anke! Een ongelofelijke spontane vrouw die heel goed wist wat ze wou! Anke was verbaast door het makkelijk vol te houden voedingschema en hoe leuk ze trainen wel niet vond. Anke was al slank van nature maar wilde de juiste verhoudingen creeëren en die strakke lijnen mooi aftekenen. Op 8 weken tijd hebben we dit verwezenlijkt. Prachtig! Proficiat Anke!

Back to blog

Leave a comment